Bloomingville Vas Glas Diameter 18 cm Höjd 15 cm Blå - vaser 18b04grws7586-Hem & Inredning

Hitta hit

Chefs Choice Knivslip 2 Steg Krom - knivtillbehör


Vanliga frågor

Hur mycket får jag låna?

Luigi Bormioli Elixir No2 flaska med Serveringspropp rund 10 cl Klar Övriga varumärken Exakt hur mycket du får låna avgörs helt utefter din kreditvärdighet, som bestäms genom en kreditupplysning. Utöver de grundläggande lånevillkoren som varje långivare har, görs även en egen bedömning. Du måste alltså ansöka om ett lån för att få veta hur mycket du får låna.
Caso Vakuum Påsar 50 - pack 20x30 cm Transparant - tillbehör & reservdelar
FoodSaver Värmepåsar 32st 3 78 L - tillbehör & reservdelar

Kan jag samla mina krediter för att få lägre ränta?

Orrefors Nobel Snapsglas 4 cl silver - glas Om du har flera smslån och andra små krediter så kan du med fördel samla alla lån i ett enda privatlån. Med ett samlingslån får du lägre ränta och längre löptid, vilket sänker dina månatliga kostnader.

Får jag låna med skuld hos Kronofogden?

Om du har kvarvarande skulder hos Kronofogden så kommer du inte att få din ansökan beviljad, oavsett vart du ansöker. Vi rekommenderar att du tar kontakt med en skuldrådgivare hos din kommun, för att så snabbt som möjligt bli skuldfri.

Kan jag spärra mitt personnummer hos er?

Stelton Perfekt Servieringspip Och Kork Rostfritt Stål
Koziol Crystal S Glas 40 cl Grå - glas Vi kan inte direkt hjälpa dig att spärra ditt personnummer, men vi ger dig information och vägledning samt listor på alla långivare och kreditupplysningsföretag som du bör kontakta för att spärra ditt personnummer.

Kommer det nya smslån?

Det kommer kontinuerligt nya långivare på marknaden för smslån, ibland helt nya långivare och ibland är det etablerade företag som startar nya varumärken. Om du vill testa ett nytt smslån så bör du försäkra dig om att du inte redan har en skuld hos ett annat varumärke med samma ägare.

Kan man låna utan inkomst?

Zassenhaus Trancherbräda Plast Flexibel 2-pack 29x19x0.2 cm Röd Generellt kan man säga att det krävs en fast inkomst för att man ska få en låneansökan godkänd. Det finns dock vissa långivare av smslån som godtar lån utan fast inkomst, om man i övrigt har en god kreditvärdighet och inga skulder sedan tidigare.

Kan jag få lånet utbetalt på helger?

Smslån kan utbetalas på helger och det kräver ofta att du har ett bankkonto hos en av de banker som långivaren samarbetar med. I vår jämförelselista med smslån så kan du enkelt se vilka långivare som erbjuder direktutbetalning.
Fiskars Skalare Y-formad Functional Form Svart - köksrödskap

Finns det gratis smslån?

Det finns ingenting som är gratis, men du kan däremot utnyttja vissa räntefria erbjudanden om du inte tidigare är kund hos en långivare. Räntefria smslån innebär nödvändigtvis inte att lånet blir gratis, eftersom många långivare tar fasta avgifter.
Rosti Margretheskål 3L Vit - julbak
Le Creuset Signa Stekgryta 32 cm Cerise - kastruller & grytor

 

 

 

 

 

 

Varför ska jag använda Sverigekredit?

Sverigekredit erbjuder en oberoende jämförelsetjänst för dig som är i behov av att låna pengar. Vi arbetar för att du snabbt ska kunna jämföra olika smslån, privatlån, bolån och kreditkort samt mycket mer, så att du enkelt hittar det billigaste lånet med bäst villkor för den finansiering du just nu är i behov av. Sverigekredit hjälper dig att låna pengar smartare!

Nyheter

Förbättra er inkomst med jämställd ekonomi
Nordic Ware Brilliance Bundt Pan Bakform aliminium Guld

Förbättra er inkomst med jämställd ekonomi

Trots lika arbete är löneskillnaderna mellan kvinnor och män märkbara. I regel tjänar kvinnor 89 % av männens månadslön, vilket ...
Läs hela nyheten
Spara pengar med grönt bolån

Spara pengar med grönt bolån

Rice Skål Vatten Virvel Melamin Blå (blå) - tallrikar & skålar Genom att göra din bostad miljövänlig kan du spara pengar. Miljön är något som är aktuellt just nu. Det är något som blir ...
Läs hela nyheten
Sommaren 2019 förändras dessa skatter

Sommaren 2019 förändras dessa skatter

Året 2019 medför en hel del stora förändringar när det gäller skatter och vad som behövs betalas eller inte. Det finns en hel ...
Severin Select Kaffebryggare Svart (svart) - kaffe & teberödning
Dra i handbromsen när det gäller ekonomin
Outset IPA Ölglas 2-pack 50 cl Rostfritt Stål (grå) - glas

Microplane Master Rivjärn Grov - köksrödskap

En strukturerad ekonomi är viktigt att ha och många gånger nödvändigt för att kunna leva ett välmående liv. Ibland finns det ...
Läs hela nyheten
Bloomingville Vas Glas Diameter 18 cm  Höjd 15 cm Blå - vaser